Through My Eyes

Door alle reacties was het duidelijk. Jullie willen meer werk zien, en er vooral meer over lezen!

Daarvoor bedacht ik een nieuw concept. Through My Eyes!

Elke 2 weken post ik een overzicht van wat ik die 2 weken gezien, gedaan en gemaakt heb.

Dat kan met mijn geliefde spiegelreflex, of de camera zijn die ik op dat moment bij me heb.

 

Week 36 & 37

 

Ondanks dat 1 september nog in week 35 valt, neem ik hem toch mee.

Die ochtend stond ik huilend op. Het was tijd voor mijn fotoshoot ‘ Always’

Het concept is ontstaan door alle emoties die ik die maand heb meegemaakt. Mijn cavia Leeuwtje had jammer genoeg een virus in haar hersens gekregen waardoor ik haar in moest laten slapen. 1,5 week daarna kreeg Boris, mijn allerbeste vriend en liefste hond een inwendige bloeding. Iets daarna werd mijn cavia Hachi, van bijna 9,5 jaar ziek. De medicatie sloeg aan! Dolgelukkig. Totdat Hachi 4 dagen later zelf gewoon op was. Al mijn huisdieren in 1 maand tijd.. Het werk ging natuurlijk door.. Gelukkig begreep iedereen dat het wat langer duurde door alle emotie die door me heen ging.

Al die emotie, daar moest ik natuurlijk wat mee doen. Zo onstond het concept voor  ‘ Always’

Geschoten op Boris zijn favoriete plek allertijden. Wat ook nog de kleuren van Hachi en Leeuwtje bevat.

 

Donderdag 5 september stond de band Acres in de kelder van Dynamo. Ik zag ze voor het eerst in juni op het festival Jera On Air. Daar vond ik ze meteen tof! Hun tourmanager, die ook nog het licht verzorgd stuurde me een berichtje of hij de foto mocht delen. Zo heb ik hem daar ook nog even ontmoet en gesproken.

In het voorprogramma stond Tripsitter. Ik heb nog nooit zo’n donkere show meegemaakt. Ze hadden dat lampje wat je ziet op het podium staan wat het lichtwas. Soms gingen er wat felle lampen aan, maar dat was het. Even balen, maar daarna zie je de mogelijkheden die er zijn! 

Vrijdag 6 september ging ik met mijn broer op pad naar Amsterdam. Het idee was om een interview en shoot met de band Holy Moly & The Crackers te doen, jammer genoeg waren we wat te laat met contacteren..Maar volgende keer beter! Wat een toffe show. Zonder camera, maar met telefoon moest ik toch wat vastleggen.

Woensdag 11 september stond Ariana Grande in de Ziggo Dome. Misschien ligt het aan mij, maar ik stond daar zingend en dansend tussen stille mensen die alleen maar aan het filmen en fotograferen waren? Maar wat een toffe show! Heb zelf ook even wat foto’s gemaakt, natuurlijk wat minder dan als ik met camera heb, maar dit moeten jullie zien.

 

Vrijdag 13 september is 1 van mijn favoriete modellen 90 geworden! Mijn oma Trees. Ik ben dol op elke foto die ik van haar maak, dus bij deze mogen jullie ook van haar prachtlach genieten.

 

Zaterdag 16 september.

De zon schijnt, en ik kom door het gemis van Boris te weinig buiten. Samen met Gerjo ging ik de bossen in, om vervolgens weer te genieten van deheide.

 

Vriendin Roomana heeft een prachtkat, genaamd Charlie. Terwijl ik dit typ is hij hopelijk uit de narcose vanwege zijn tandjes. Ze zitten meer in de weg dan goed voor hem is.

Kijk dat koppie dan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu