Videograaf Bart Sperlings
Rock Steady Visual
Portret Videograaf Rock steady visual
Portret Bart
Bart

Bart Sperlings is de eigenaar van Rock Steady Visual.

Met zijn bedrijf is hij gespecialiseerd in muziek videoclips. Zo heeft hij al clips geschoten voor Another Now en nog meer Nederlandse bands. Daarnaast levert hij ook video’s voor verschillende bedrijven zoals Stichting Mirro.

Omdat Bart zijn werk op verschillende vlakken ligt besloot ik op verschillende locaties en in de studio foto’s van hem te maken. Hij is breed inzetbaar, zo moeten de foto’s ook laten zien. Bart is enthousiast en een levendig persoon die zijn werk serieus aanpakt. Door zijn enthousiasme let hij op veel details en ziet hij ook wat er buiten zijn camera beeld gebeurd.

De fotoshoot verliep ook met veel plezier en lachen tussendoor. Daar moet ook altijd ruimte voor zijn als dat gewenst is!

Zakelijke portretten hoeven niet altijd serieus te ogen. Werken met plezier en passie is het belangrijkste. Met die factoren ga ik altijd aan de slag met mijn zakelijke portretten. Samen kijken we naar je werkgebied en je persoonlijkheid. Daarmee krijg je breed inzetbare portretten waar je trots op jezelf mee mag zijn!

Bart Sperlings Rock Steady Visual is dat zeker.

error: Inhoud is beschermd!!