Waterparks

Na een lange mooie 10 jaar was daar het einde voor Dutchscene, maar niet voor mij. Gelukkig kan ik mijn fotografie nu voort zetten bij All Things Loud. Toen ik te horen kreeg dat de fotoshoot met Waterparks goed gekeurd was, begon ik mijn concept nog meer uit te werken. Waterparks is een band waar je niet al te serieuze foto’s mee hoeft te nemen. Awsten, Geoff en Otto staan ook bekend om hun CAPSLOCK tweets en humor.

Het is belangrijk dat je de band die je voor je hebt een beetje kent. Hoe zijn ze qua persoonlijkheden? Hoe poseren ze graag op foto’s? Als je dat weet loopt de shoot lekker soepel.

Naast dat dat belangrijk is, is je lichtplan ook heel belangrijk. Wat voor licht wil je gebruiken en hoe zie je je opstelling voor je? Door middel van tekeningen en instellingen werk ik mijn lichtplan uit. Zo is het voor mijn assistentie ook duidelijker.

 

 

Omdat we nog heel wat in planning hadden voor Waterparks wou ik het nog soepeler laten verlopen dan altijd. Kort heb ik ze uitgelegd wat we van plan waren. Door eerst alles te testen op mijn collega’s kon Waterparks zo instappen.

 

 

Het mooiste van alles is ook nog om te zien dat ze er plezier in hebben en tevreden zijn met het resultaat. Mijn lach na het eindresultaat is nog groter dan die van de jongens.

 

En natuurlijk maak je even een groepsfoto met iedereen 😉

 

Spreken de foto’s op mijn stijl je aan? Aarzel dan niet en contact me voor de mogelijkheden! 😉

Bent u na deze blog ook benieuwd naar mijn concert fotografie? klik hier

Benieuwd naar het interview? klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

error: Inhoud is beschermd!!