Wie is Liza?

Als ik aan de mensen om me heen vraag hoe ze mij zien dan krijg ik de woorden;

Enthousiast, creatief, doorzetter, emotioneel, sterk en eerlijk.

En dat is te zien in mijn werk. Ik ga enthousiast te werk! Creativiteit haal ik uit alles om me heen, de wereld, de natuur, de mens. Hetzelfde geldt voor mijn emoties, die me juist heel sterk maken. Verder maakt mijn eerlijkheid me tot een goede allround fotograaf, die ervoor zorgt dat we samen tot het resultaat komen dat je wilt.

Samenwerkingen: Berdien Uitvaart, Makita Nederland, Bijna Thuis Huis, De Uitstraling, Angelique Desiree, Clubfund & Cachet Models & Evd Agency , All Things Loud, Philharmonie ZuidNederland, ZON, Kektus, Duc Nuygen, Matthaus Passion.

Exposities:

2014: Kunstroute met serie ‘Emotions’ waarin ik mezelf in verschillende emoties en gebeurtenissen heb vastgelegd.

2016: Kunstroute met mijn serie ‘ Faces’  waarin ik de mensen om me heen heb vastgelegd zonder masker.

2017: MUSICMORE, Concertfotografie & artist portraits

2018: Atelierroute met mijn serie ‘Friends’ Waarin ik met een 3 luik de persoon liet zien.

Mijn publicaties zijn verschenen in: HoopDoop Magazine, En-Vie, Imirage, HUF, All Things Loud.

 

Kvk-nummer:64092321

Menu