zelfportret Liza

Liza van de Ven

 

Gevestigd in Nuenen en Oirschot ( Fotostudio in Oirschot)

Mijn doel in het leven is om de wereld beter te maken. Door middel van mijn fotografie doe ik dat op verschillende vlakken.  Maatschappelijke thema’s zijn een leidraad voor mijn werk. Verder verbind ik mensen, door middel van mijn fotoserie’s of familie portretten. De mens inspireert me het meest.

Zo gooide ik al mijn creativiteit in mijn serie ‘ And They Lived Happily Ever After’ over het plastic gebruik. Tussen al het geschreeuw over het stikstof probleem bevond ik me als brug voor de verbinding,  in mijn documentaire serie ‘ Boeren op een wereld’ Voor Kektus Magazine fotografeerde ik een aantal series, wat ik zeker meer wil doen voor bladen.

Creativiteit haal ik uit alles om me heen, de wereld, de natuur, de mens en muziek. Hetzelfde geldt voor emoties, die me juist heel sterk maken. Mede daardoor ken ik de prachtigste plekken in Oirschot, Eindhoven en Nuenen. Mijn liefde voor dieren is ook heel sterk. Het is fantastisch dat ik mijn fotografie en liefde voor honden zo samen kan voegen! Muziek bevat ook een groot deel in mijn leven. Ben je een muzikant en op zoek naar een cover foto of tour fotografe? Je zit hier aan het goede adres!

Door mijn passie fotografie verbind ik al mijn passie’s in beelden.

Verder maakt mijn eerlijkheid me tot een goede  fotograaf, die ervoor zorgt dat we samen tot het resultaat komen dat je wilt.

Ben je meer opzoek naar product, food photography, wedding? Dat doe ik ook zeker! Daarvoor verwijs ik je graag naar mijn blog.

Samenwerkingen: Berdien Uitvaart, Makita Nederland, Bijna Thuis Huis, De Uitstraling, Angelique Desiree, Clubfund & Cachet Models & Evd Agency , All Things Loud, Philharmonie ZuidNederland, ZON, Kektus, Duc Nuygen, Matthaus Passion, Rockportaal, All Traits Film, Apanta, Another Now, Bony Macaroni, Mayleaf, NVA, Kempenkoor, A-typist, De Autisme Vertaler, Career Jumpstart, Dutchscene, Frenky Lewis.

Exposities:

2014: Kunstroute met serie ‘Emotions’ waarin ik mezelf in verschillende emoties en gebeurtenissen heb vastgelegd.

2016: Kunstroute met mijn serie ‘ Faces’  waarin ik de mensen om me heen heb vastgelegd zonder masker.

2017: MUSICMORE, Concertfotografie & artist portraits

2018: Atelierroute met mijn serie ‘Friends’ Waarin ik met een 3 luik de persoon liet zien.

2019: Openingsexpositie met mijn beste werken.

Mijn publicaties zijn verschenen in: HoopDoop Magazine, En-Vie, Imirage,  Dutchscene, FRITS,  HUF, All Things Loud, Kektus Magazine, Rockportaal, De Uitstraling.

 

Kvk-nummer:64092321

error: Inhoud is beschermd!!