Close portret print top Anne
Anne lachend full body blauwe achtergrond
Blanka model blauwe achtergrond
Duo portret modellen.
Ouderen Age is Just a Number Duo portret
model anne close portret
modellen rode achtergrond bankje met jurken.
Lachend portret Ouderen Blanka rode achtergrond
Blanka Close portret Rode achtergrond
Roze jurk met ijs in straat Oirschot
Fullbody Jurk straatje Oirschot
Ouderen Blanka bladjurk buiten Oirschot
Anne blauwe sportoutfit full body
Blanka en Anne sportoutfit model sportend
Sportoutfit met gewicht
Blanka reflecterend sport jasje portret
Blanka ouderen model sport outfit

Age is Just A Number

Een serie voor Ouderen.

Mijn oma Trees is op het moment dat ik dit typ 91 jaar oud. Tot een aantal jaar geleden ging ze wekelijks baantjes trekken in het zwembad. Haar fiets is sinds een aantal jaren ingeruild voor haar rollator en scootmobiel.  Terwijl mijn andere oma 76 jaar oud is, is het woord ‘ oud ‘ pas sinds toen wekelijks een woord wat Trees over haar lippen brengt. Marietje van 76 roept het al 10 jaar. ‘ Ik ben al oud! ‘ Terwijl ze wel op haar fiets kan stappen voor een fietstochtje met mijn opa. Maar wat is oud nou? Het is een leeftijd. Een getal.

De beauty en fashion industrie is zo gefocust op ‘ jong’ zijn, jong eruit zien. Net alsof het een straf is als je ouder wordt. Age Is Just A Number is een editorial serie met de focus op ouderen. Hoeveel zalfjes zijn er wel niet ontwikkeld om je huid ‘ jong’ te houden? Terwijl ouderen raar aangekeken worden als ze nog veel make up dragen?! Wat moeten ze nou? Moeten ze achter de geraniums gaan zitten of belemmeren ze zichzelf dan met hun leeftijd? Veel kleding voor ouderen verliest kleur, vorm en ‘ mooiheid ‘

Samen met visagiste Maite Veronica Kerster en styliste Vannesa van den Beld bundelende we onze krachten om deze serie tot een goed geheel te maken. Van veel ouderen wordt verwacht dat ze niet meer sporten, terwijl Blanka en Anne elke week nog actief in beweging zijn. Samen kleden ze zich ook fantastisch.

Age Is Just A Number heeft me zelf geleerd dat je leeftijd zeker niet moet onderschatten. Ouderen en jongeren kunnen samen vaak juist heel goed! Het team ging vanaf de eerste minuut super samen. De dynamiek tussen Blanka en Anne was echt prachtig om te zien.

error: Inhoud is beschermd!!