Faces serie • Liza van de Ven puur portret fotografie
Faces Model Angelique
Faces Model Soraya
Faces Model Marietje
Faces Model Jos
Faces Model Kim
Faces Model Dirk
Faces Model Jis.
Faces Model Guus
Faces Model Bas
Faces Model Jeske
Faces Model Lemmy
Faces Model Trees
Faces Model Eva
Faces Model Janneke
Faces Model Sarah
Faces Model Jeroen
Faces Model Rob Roag
Faces Model Mieke
Serie Faces, model Coen
Faces Model Kim
Faces Model Laura
Faces Model Simone
Faces Model Sofie

Faces is een portret serie die gaat over de mensen uit mijn leven. De serie heb ik geëxposeerd tijdens de kunstroute 2016 in Oirschot.

Naast dat de mensen mij inspireren, doet schilderkunst dat ook.  De ruimte om de mensen heen, het volwassen vastleggen en de lichtinval die bekend is, sluit bij mijn werk aan. Door met daglicht te werken op anderen tijdstippen en dagen krijgt elke foto nog meer hun eigen kracht.

Faces gaat net zo goed om geen makser dragen, de ware ‘ jou’ laten zien onder die glimlach die mensen van je verwachten. Puurheid.

Iedereen die je ziet heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben. Mijn oma die een van mijn grootste voorbeeld is, Mijn grote broer waar ik de afgelopen jaren veel closer mee ben geworden, Janneke mijn allerbeste vriendin, mijn ouders, zelfs mijn ex waar ik geen contact meer mee heb.

Iedereen die je ziet leeft hun leven op hun eigen manier, wat voor ze kan werken, of waar ze juist naar aan het zoek zijn. Elk persoon heeft nare en goede dingen meegemaakt in het leven, of maken dat nu juist mee.. En dat is de kracht van Faces.

In de 1,5 jaar die voorbij gegaan is, spreek ik een aantal van de mensen op de foto’s niet meer of een stuk minder.  Soms gebeurd er iets heftigs waardoor je een anderen levensweg ingaat dan de ander.  En soms doet dat pijn, maar ik ben iedereen dankbaar die in mijn leven is, en is geweest. Deze serie staat zo dicht bij mij, en dat blijft hij altijd staan.

Menu
error: Content is protected !!