Editorial Three sides of one

Ieder persoon heeft slechte en goede kanten, goede en slechte eigenschappen die die persoon eigens maakt.

Die eigenschappen zijn mede bepalend voor hoe je je doelen aanpakt. De strijd naar je toekomst en dromen. Het ligt helemaal aan de situatie of je eigenschap positief of negatief is. Stel, je bent een perfectionist, wat in veel beroepen positief kan zijn, maar in tijdnood niet. Het is nooit goed genoeg. De ene dag ben je tevreden over je werk maar een week later kan het alweer een stuk beter voor je gevoel. Stel, je denkt, goed is goed genoeg, dan zit je nooit met de druk dat het beter kan. Je zit bijna nooit met stress, terwijl als je een perfectionist bent is stress een onderdeel van je leven.

Als metafoor heb ik sport locaties gebruikt om dit uit te beelden voor de editorial.  Bij sport word altijd veel van je verwacht, elke dag moet het beter dan de dag daarvoor. Presteren en jezelf verbeteren is punt 1 van een sporter. Die druk kan zo heftig zijn dat het je te veel word. Daarom zijn rust dagen ook zeer belangrijk. Neem even wat afstand om te zien wat je al bereikt hebt.

Net als vele anderen ben ik een HNTM kijker. Vooral ben ik benieuwd naar de shoots en de fotografen, waarvan veel ook editorial zijn. Het is altijd leuk om te zien hoe anderen te werk gaan en hoe ze de modellen aansturen etc. Vorig jaar waren Jamie en Montell toch wel mijn favorieten. Oh die wou ik echt voor mijn camera hebben.

Nou kwam ik met Jamie in contact op facebook, ook nog tijdens een concept waar ik hem echt al helemaal voor me zag. Het bureau ging akkoord, Model Isa was enthousiast, Bruce en ik vonden styliste Anna en de datum was geprikt.

Benieuwd hoe de hele dag ging? Klik hier voor mijn blog

Team

Modellen: Isa van Cachet Models.   Jamie Traets

Make up artist: Bruce Rademakers.

Styling: Anna Laksi.

Assistent: Kim van den Elzen.

error: Inhoud is beschermd!!