Ain’t it fun

Ain’t it fun gaat erom dat je niet altijd ‘fun’ in je leven kan hebben. Het altijd maar leuk hebben is de misvatting van het leven die nu erg speelt. Natuurlijk moet je vechten voor wat je gelukkig maakt in het leven, maar je kunt datgene niet 24/7 doen. Daar tegen over staan altijd dingen die minder zijn. Niemand is 24/7 gelukkig. En dat is juist okay.

Net als dat mensen alleen zijn als een negatief ding zien. Je hoeft niet altijd omringt te zijn door vrienden. De enige die je altijd bij je hebt, dat ben jezelf. En wees er trots op, of je nu gelukkig bent of even door een vervelende periode in je leven gaat. De mooie momenten zijn er om te koesteren, en in zulke situaties weer naar boven te halen, alleen of met vrienden om je heen, wat op dat moment juist is.

Kijkduin.

Dit keer ging ik richting Margaret, naar het prachtige Kijkduin inplaats van dat Margaret naar het pittoreske Oirschot reed voor een fotoshoot.

Assistent Dian

Aangezien ik fan ben van de mooie ochtend zon, Zou ik model Anouk ( @cachet models) en assistent Dian ( Dian heb ik leren kennen in Dynamo Eindhoven waar ik vaak concerten fotografeer voor All Things Loud)  om 6:30 ophalen op station Eindhoven. Zo waren de we de drukke spits ook nog voor. In de auto klikte het al goed met Anouk waardoor ik meteen wist dat dit een top dag zou worden. Een goed model is al super fijn, maar een goede sfeer maakt de dag nog veel beter. Margaret en ik werken al 2 jaar samen. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Gewoon goed werk en een super samenwerking. klik hier voor haar website.

weer.

Het weer zat in de ochtend even tegen. Regen. Na de regen besloten we meteen om naar Kijkduin te rijden. Aangezien dat maar een stukje van Margaret af is en ze dol is op het strand heeft ze voor mij de locatie onderzoek gedaan. Zo wist ik de kleding bij het concept en de locatie te vinden.

Na een tijdje was het weer rustig, waardoor we naar het strand konden.

We hadden gezelschap bij onze lunch 😉

 

Daar aangekomen stond er opeens een heftige wind, waardoor het beter was om nog even te wachten. Een ander moment zou dat echt vervelend zijn, maar als je met een goede gezellige groep bent is het geen ramp. We besloten om lekker in een strand tentje te gaan zitten en een vroege lunch te nemen.

 

70-200mm f2.8

Dat is het risico van schieten op locatie. Je weet nooit of het opeens kan gaan regen, waaien etc. Gelukkig had iedereen de hele dag de tijd, stel mocht het uitlopen dan heb je genoeg speling.

Luchtbanden zijn zeer functioneel
Apparatuur

Voor speciale close ups had ik de nikon 70-200mm f2.8 geleend. Mocht ik ooit een opdracht hebben waarbij die nodig is dan heb ik er al ervaring mee waardoor ik niet verrast word. Het is een hele fijne lens die me verder helpt waar de 24-70mm stopt. De focus is zeer snel wat heel fijnwerkt. Qua gewicht is het even wennen maar daar ben je zo gewend aan.

Toen de wind en de regen helemaal waren gaan liggen zijn we meteen naar buiten gegaan.

We hebben een grote lading foto’s geschoten. Het strand is best ver van huis waardoor ik een hele lading ideeën had, meer dan alleen voor Ain’t it Fun  Zo had ik wel een aantal ‘ Kill you darlings’ voor de Ain’t it fun serie.  Dat betekend niet dat ze nooit gebruikt gaan worden, maar later toegevoegd worden aan mijn portfolio.

Aangezien Ain’t it Fun juist niet alleen over plezier hebben gaat, hadden wij het wel!

Enjoy!

Margaret doet Anouk haar haar.

 

Ben je benieuwd naar de dag op video? Zie hier de BTS.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
error: Content is protected !!