Fotografen in tijden van covid-19 • Liza van de Ven fotografie

Liza van de Ven Photograpy gaat weer aan het werk! In deze tijden met covid-19 zijn er wel veel dingen waar we naast de maatregelen rekening mee moeten houden.

Ik volg sowieso de maatregelen van RIVM op.

Dat betekend:

  • Ik schud geen handen
  • Voordat ik vertrek was ik mijn handen minstens 20 seconden
  • Ik houd 1,5m afstand
  • De shoot vind plaats in de studio of rustige locatie
  • Ik fotografeer familie’s en gezinnen uit 1 huishouden.
  • Portret series gebeuren met maximaal 3 mensen, waaronder ik zelf. Stel, je wil ook een visagiste en je wou met een vriendin fotograferen, dan booken jullie apart een shoot.
  • Mocht 1 iemand of meer klachten hebben, dan word de shoot kosteloos verplaatst.
  • Mocht je shoot bij jullie thuis plaats willen vinden, dan was ik bij binnenkomst meteen mijn handen. Daar geld de maatregel van 1,5m ook. Kans dat er wat verplaats moet worden is mogelijk.Waarom fotografeer je niet met een mondkapje?Voor mij is de interactie met kleine kinderen belangrijk. Je wil ze zo spontaan mogelijk op de foto hebben staan! Een mondkapje kan afschrikken. Mocht je toch liever willen dat ik een mondkapje opheb, dan doe ik het! Graag van te voren uitleggen aan de kinderen waarom ik een mondkapje op heb. Het kan helpen om mijn profielfoto aan ze te laten zien van te voren. Dan weten ze in ieder geval wie er voor ze staat.

Veiligheid gaat voor alles.

Wat kan je verwachten?

Familieshoots op locatie.

Familieshoots in de studio:

 

Wat kan je nog meer verwachten? Ik merk dat er steeds meer interesse komt voor mijn honden fotografie. Dat is nu ook mogelijk! Mocht je huiskamer groot genoeg zijn, dan kan ik daar mijn studio opbouwen. Overal waar ik kom, was ik eerst mijn handen. Mocht ik per ongeluk mijn gezicht aanraken, dan was ik mijn handen meteen. Desinfect zit standaar in mijn tas!  Mijn camera reinig ik sowieso na elke fotoshoot. Bij honden vind ik het ook belangrijk dat ik goed met ze kennismaak. Mocht je de groei van je hond vastgelegd willen hebben? Dan kan je me berichten om pakket 1 samen te voegen tot een groot pakket, waarbij ik 2 a 3 keer langskom. Ik heb verschillende kleuren achtergrond. Naast wit en zwart zoals je hier onder ziet, heb ik ook nog baby blauw, baby groen, donkerblauw, roze en paars. Voor ieder wat wils.

 

Mocht je in deze tijd van covid-19  meer hebben nagedacht over je bedrijf, en wat veranderingen doorgevoerd hebben, waar ook nieuwe foto’s bij nodig zijn? Mijn zakelijke pakket is ook mogelijk met de maatregelen! Daarbij kunnen we in de studio en op locatie fotograferen. Hiervoor geld ook, we vermijden plekken die druk kunnen zijn. Als we op locatie schieten dan komen we ook op de afgesproken tijd aan. Blijven hangen na de shoot is geen optie.

 

Ben je een acteur / actrice / model en heb je door alles nu meer tijd om aan je portfolio te werken? Dan is dat bij mij zeker mogelijk in deze tijden van covid-19 . Nadeel is wel dat duo shoots niet mogelijk zijn ( behalve als je partner ook model is, of je huisgenoot) Ik werk alleen met MUAH die net als mij, volgens de maatregelen werken. Deze shoots kunnen ook in de studio en of op locatie plaatsvinden. Mocht je ideeën hebben, aarzel niet om me te berichten!

portret model

 

Mocht je interesse hebben? Bericht me op info@lizavandeven.nl of geef een belletje. Als je ideeën hebt, stuur ze! Voorbeelden/moodboards zijn altijd prettig om zeker op een lijn te komen. Ook altijd fijn om je zo net wat meer te leren kennen, zodat het meer eigen wordt. Graag stuur ik mijn prijslijst die overzichtelijk is naar je toe. Zo ook mijn algemene voorwaarden.

Het allerbelangrijkste, de shoots horen op een veilige manier te gaan! Ik hou me aan de maatregelen van RIVM voor Covid-19

Ik spreek En fotografeer jullie graag 😉

Voor mijn contactgegevens, klik hier 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
error: Content is protected !!