Strand shoot Ain’t it Fun.

Ain’t it fun gaat erom dat je niet altijd ‘fun’ in je leven kan hebben. Het altijd maar leuk hebben is de misvatting van het leven die nu erg speelt. Natuurlijk moet je vechten voor wat je gelukkig maakt in het leven, maar je kunt datgene niet 24/7 doen. Daar tegen over staan altijd dingen die minder zijn. Niemand is 24/7 gelukkig. En dat is juist okay.

Net als dat mensen alleen zijn als een negatief ding zien. Je hoeft niet altijd omringt te zijn door vrienden. De enige die je altijd bij je hebt, dat ben jezelf. En wees er trots op, of je nu gelukkig bent of even door een vervelende periode in je leven gaat. De mooie momenten zijn er om te koesteren, en in zulke situaties weer naar boven te halen, alleen of met vrienden om je heen, wat op dat moment juist is.

The shoot day

Dit keer ging ik richting Margaret, naar het prachtige Kijkduin inplaats van dat Margaret naar het pittoreske Oirschot reed voor een fotoshoot.

Aangezien ik fan ben van de mooie ochtend zon, Zou ik model Anouk ( @cachet models) en assistent Dian om 6:30 ophalen op station Eindhoven. Zo waren de we de drukke spits ook nog voor. In de auto klikte het al goed met Anouk waardoor ik meteen wist dat dit een top dag zou worden. Een goed model is al super fijn, maar een goede sfeer maakt de dag nog veel beter. Margaret en ik werken al 2 jaar samen. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten.  Gewoon goed werk en een super samenwerking.

Het weer zat in de ochtend even tegen. Regen. Niet wat je wil tijdens een strand shoot!  Na de regen besloten we meteen om naar Kijkduin te rijden. Aangezien dat maar een stukje van Margaret af is en ze dol is op het strand heeft ze voor mij de locatie onderzoek gedaan. Zo wist ik de kleding bij het concept en de locatie te vinden voor de strand shoot.

Benieuwd hoe de shoot verder verliep? klik hier. 

error: Inhoud is beschermd!!