Fashionshoot ‘ Survive’ Bij mijn stage zat de geweldige opdracht om zelf een fashionshoot te organiseren.
Eindelijk kon ik een idee die al een tijd in mijn hoofd zat uitwerken. In mijn ogen maakt de mens meer kapot dan goed is qua natuur en wilde dieren. Toen ik een wandeling op de heide maakte en daar herten & reeen probeerde te fotograferen kwam het idee om uit de ogen van de dieren te kijken. Mensen sluiten zich teveel op in hun huis. Ga de natuur in. Leer van de natuur inplaats van beelden op tv.
Zo ontstond het idee achter mijn serie ‘ Survive’

Stage

Op stage leerde ik hoe je het beste oproepjes op facebook kon plaatsen voor een visagiste, haarstyliste en modellen. Van mijn goede vriendin Roxanne van de Zande ( Studente Amfi Amsterdam) kreeg ik informatie over fashion. Ondanks dat ik het vastleg, vind ik het belangrijk dat je wel wat weet over wat je vastlegt.

Team

Een goed team om je heen is belangrijk. Bij deze shoot heb ik Rose Boon leren kennen.
Het klikte meteen. Als er bij een shoot een MUA/ HAIR styliste nodig is, bericht ik haar meteen.
Sofie is een oude vriendin uit mijn kleutertijd. Tijdens een terugkomdag van mijn 2e stage zag ik haar opens op school. Na een paar keer vroeg ik of ik haar mocht fotograferen. Ze heeft echt iets puurs, wat ik prachtig vind. Tijdens het schrijven van ‘Survive’ dacht ik meteen aan haar. Ik hou ervan om met modellen te werken die tegenpoolen van elkaar zijn. Tijdens modellenbureau’s afgaan kwam ik Danique tegen. ( DS MODELS )  Toen had ik mijn modellen gevonden!

De kleding was nog een hele zoektocht. Op stage heb ik geleerd hoe je het beste zo’n zoektocht de goede richting op kan sturen.

Terwijl Rose het haar en de make-up deed was Anne broodjes aan het smeren. Samen met Danique deed ik kleding doorpassen, en alles gereed maken.

Voor de foto’s, klik hier

Op naar de locatie om te beginnen, Rose werkt de make-up van de modellen nog snel bij.

Hieronder volgen de eindresultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

error: Inhoud is beschermd!!