De Kunstroute ging dit jaar jammer genoeg niet door, waardoor anderen kunstenaars besloten om de Atelier route te organiseren. Door een communicatie fout, kreeg ik er best laat een bericht over. Mijn eerste plan zou ik nooit meer halen, waardoor ik besloot om werk te maken wat dicht bij me staat. ( het eerste plan komt er sowieso nog aan!)

In anderhalve maand tijd ben ik half Nederland doorgereisd om de belangrijkste mensen om me heen vast te leggen.  Tijdens het schieten van Friends ging mijn Imac, lens en kraan kapot. Het leven van een fotograaf gaat niet altijd over rozen   Gelukkig back up ik al mijn werk minstens wekelijks. Zo ben ik maar 1% kwijt geraakt, waar ik al het materiaal nog voor had.  Verder kon ik gelukkig van een collega haar lens lenen voor 2 dagen waardoor ik zo toch iedereen die ik in mijn serie wou hebben, kon fotograferen. Een paar dagen later had ik mijn nieuwe lens in mijn handen. We gaan gewoon verder!  Maar zoals je me kent, ik geef nooit op. Mede dankzij de mensen om me heen.

Friends gaat om de fantastische verschillende mensen om me heen die mijn leven compleet maken. Zonder hen was ik niet de persoon die ik nu ben, waar ik trots op mag zijn.

Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier die ik per persoon prachtig vind. Per persoon heb ik ze vast gelegd op de manier hoe ik ze zie. De een werkt in een varkensstal wat hem gelukkig maakt, terwijl ik een PVDD stemmer en vegetariër ben, terwijl de ander zich het beste voelt achter zijn drumstel, en weer een ander die de rust en alleen tijd nodig heeft, lekker op haar eigen kamer. Over iedereen is zoveel te vertellen, maar dat ga ik niet met woorden doen. Ik ben een fotograaf, geen schrijver ook al vind ik het steeds leuker worden om via mijn blog te laten zien hoe ik te werk ga!

Iedereen heb ik in een 3 luik gefotografeerd om zoveel mogelijk van ze te laten zien.
Kijk, en bewonder, hopelijk zie je ze hoe ik ze zie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu